ON E

قناة غير مشفرة بدأت البث في 31 يناير 2007 وتعرض برامج متنوعة تهتم اهتماما شبه كامل بقضايا المواطن المصري من خلال البرامج الحوارية والإخبارية.

    • country:
    • Egypt
    • Category:
    • Public
    • Frequencies:
    • 12379
Thursday 27 July
  • 08:00 AM
  • [120 minutes]
  • 0
  • 10:00 AM
  • [60 minutes]
  • 11:00 AM
  • [90 minutes]
  • 12:30 PM
  • [60 minutes]
  • 01:30 PM
  • [60 minutes]
  • 02:30 PM
  • [30 minutes]
  • 0
  • 03:00 PM
  • [30 minutes]
  • 0
  • 03:30 PM
  • [150 minutes]
  • 5.7
Friday 28 July
  • فيلم عربي
  • 06:00 PM [120 minutes]
  • 08:00 PM
  • [180 minutes]
  • فيلم عربي
  • 11:00 PM [120 minutes]
  • 01:00 AM
  • [120 minutes]
  • 5.7
  • 03:00 AM
  • [210 minutes]
  • لقاء الشعراوي
  • 06:30 AM [30 minutes]
  • وان افتوك
  • 07:00 AM [90 minutes]
  • فيلم عربي
  • 08:30 AM [120 minutes]
  • 10:30 AM
  • [60 minutes]
  • 0
  • 11:30 AM
  • [30 minutes]
  • 0
  • 12:00 PM
  • [150 minutes]
  • 02:30 PM
  • [60 minutes]
  • 4.3
  • 03:30 PM
  • [120 minutes]
  • 0
  • 05:30 PM
  • [30 minutes]
  • 0
Saturday 29 July
  • فيلم عربي
  • 06:00 PM [120 minutes]
  • 08:00 PM
  • [60 minutes]
  • 4.3
  • 09:00 PM
  • [240 minutes]
  • 01:00 AM
  • [120 minutes]
  • 5.7
  • فيلم عربي
  • 03:00 AM [150 minutes]
  • وان افتوك
  • 05:30 AM [90 minutes]
  • 07:00 AM
  • [60 minutes]
  • 4.3
  • 08:00 AM
  • [120 minutes]
  • 0
  • 10:00 AM
  • [60 minutes]
  • 11:00 AM
  • [30 minutes]
  • 11:30 AM
  • [30 minutes]
  • 0
  • 12:00 PM
  • [30 minutes]
  • 7.6
  • The TV series shows the relation between family members,...Read more especially children/step-fathers and mothers relations. It wonders if such a relation can be good and healthy. Hussein al-Gammaal, a philosophy university professor of rural descent, has a retarded daughter. Hussein falls in love an aristocratic dentist, whose son is his student. When they get married, he moves into her house with his daughter. Hence, when the foursome family lives together, troubles begin mainly because of social differences.
  • 12:30 PM
  • [60 minutes]
  • 01:30 PM
  • [60 minutes]
  • 02:30 PM
  • [60 minutes]
  • 4.3
  • 03:30 PM
  • [210 minutes]
  • 5.7
Sunday 30 July
  • 07:00 PM
  • [60 minutes]

Comments

Submit