FX

An unencrypted channel. Started airing in 2008. It airs translated American shows in addition to a selection of documentaries.

    • country:
    • Saudi Arabia
    • Category:
    • Series
    • Frequencies:
    • 12226
Tuesday 20 November
  • 03:30 PM
  • [120 minutes]
Wednesday 21 November
  • 05:30 PM
  • [115 minutes]
  • 07:25 PM
  • [45 minutes]
  • 08:10 PM
  • [50 minutes]
  • 09:00 PM
  • [45 minutes]
  • 09:45 PM
  • [120 minutes]
  • 11:45 PM
  • [115 minutes]
  • 01:40 AM
  • [45 minutes]
  • 02:25 AM
  • [50 minutes]
  • 03:15 AM
  • [45 minutes]
  • 04:00 AM
  • [120 minutes]
  • 06:00 AM
  • [100 minutes]
  • 07:40 AM
  • [55 minutes]
  • 08:35 AM
  • [50 minutes]
  • 09:25 AM
  • [45 minutes]
  • 10:10 AM
  • [110 minutes]
  • 0
  • 12:00 PM
  • [125 minutes]
  • 6.8
  • A sequel to 2011's “Insidious,” Josh and Renai Lambert...Read more (Patrick Wilson and Rose Byrne) try to uncover the mysterious childhood secret that has left them disturbingly connected to the spirit world.
  • 02:05 PM
  • [50 minutes]
  • 02:55 PM
  • [45 minutes]
  • 03:40 PM
  • [110 minutes]
  • 0
Thursday 22 November
  • 05:30 PM
  • [105 minutes]
  • 6.8
  • A sequel to 2011's “Insidious,” Josh and Renai Lambert...Read more (Patrick Wilson and Rose Byrne) try to uncover the mysterious childhood secret that has left them disturbingly connected to the spirit world.
  • 07:15 PM
  • [55 minutes]
  • 08:10 PM
  • [55 minutes]
  • 09:05 PM
  • [50 minutes]
  • 09:55 PM
  • [110 minutes]
  • 0
  • 11:45 PM
  • [105 minutes]
  • 6.8
  • A sequel to 2011's “Insidious,” Josh and Renai Lambert...Read more (Patrick Wilson and Rose Byrne) try to uncover the mysterious childhood secret that has left them disturbingly connected to the spirit world.
  • 01:30 AM
  • [55 minutes]
  • 02:25 AM
  • [50 minutes]
  • 03:15 AM
  • [45 minutes]
  • 04:00 AM
  • [110 minutes]
  • 0
  • 05:50 AM
  • [105 minutes]
  • 6.8
  • A sequel to 2011's “Insidious,” Josh and Renai Lambert...Read more (Patrick Wilson and Rose Byrne) try to uncover the mysterious childhood secret that has left them disturbingly connected to the spirit world.
  • 07:35 AM
  • [55 minutes]
  • 08:30 AM
  • [55 minutes]
  • 09:25 AM
  • [45 minutes]
  • 10:10 AM
  • [110 minutes]
  • 0
  • 12:00 PM
  • [60 minutes]

Comments

Submit