MBC MAX

An affiliate of the MBC Group. Launched in 2009. An unencrypted channel offering a range of new foreign movies. Specializing in social comedy movies.

    • country:
    • Saudi Arabia
    • Category:
    • Movies
    • Frequencies:
    • 11938 [Horizontal Polarization]
Tuesday 22 May
  • 05:00 PM
  • [150 minutes]
  • 0
Wednesday 23 May
  • 07:30 PM
  • [120 minutes]
  • 5.5
  • Following the American invasion of Iraq that occurred in...Read more 2003 Chief Warrant Officer Roy Miller and his men are charged with the task of finding the so-called weapons of mass destruction. The supposed existence of these weapon caches has justified American involvement in the conflict according to the Pentagon and their man in Baghdad, Poundsgate. Veteran CIA operative Marty tells Miller that there are in fact no such weapon stores and that the entire issue was a fabrication intended to justify the American invasion and the installation of a puppet regime. Wall Street Journal reporter Lawrie Dayne is also suspicious of Poundsgate and informs Miller that Poundsgate had told her that he had held secret talks in Jordan with an important Iraqi contact code-named "Magellan". During that meeting Magellan had supplied him with information about WMD weapon stores but it now seems that this information was unreliable. Thus begins the search for the truth. It makes one wonder, who is deceiving who?
  • 09:30 PM
  • [150 minutes]
  • 12:00 AM
  • [120 minutes]
  • 02:00 AM
  • [120 minutes]
  • 5.6
  • A political consultant on the verge of divorce tries to...Read more explain his current situation and his past relationships to his 11 year old daughter.
  • 04:00 AM
  • [90 minutes]
  • 05:30 AM
  • [120 minutes]
  • 5.8
  • A comedy about a man (Cal Waver) who dreamed of a happy...Read more family , wife and home, only to discover that his wife wanted a divorce and left him with the kids, from there events unfold.
  • 07:30 AM
  • [90 minutes]
  • 09:00 AM
  • [120 minutes]
  • 11:00 AM
  • [90 minutes]
  • 12:30 PM
  • [30 minutes]
  • 5.9
  • 01:00 PM
  • [120 minutes]
  • 03:00 PM
  • [120 minutes]
  • 6.9
  • Following the birth of Renesmee and Bella's rebirth as a...Read more vampire, the Cullens again incur the wrath of the ancient Volturi due to a false allegation that starts up a vampire showdown to end them all.
  • 05:00 PM
  • [120 minutes]
  • 5.6
  • A political consultant on the verge of divorce tries to...Read more explain his current situation and his past relationships to his 11 year old daughter.
Thursday 24 May
  • 07:00 PM
  • [120 minutes]
  • 09:00 PM
  • [120 minutes]
  • 5.8
  • A comedy about a man (Cal Waver) who dreamed of a happy...Read more family , wife and home, only to discover that his wife wanted a divorce and left him with the kids, from there events unfold.
  • 11:00 PM
  • [75 minutes]
  • 12:15 AM
  • [105 minutes]
  • 02:00 AM
  • [120 minutes]
  • 04:00 AM
  • [120 minutes]
  • 06:00 AM
  • [120 minutes]
  • 6.9
  • Following the birth of Renesmee and Bella's rebirth as a...Read more vampire, the Cullens again incur the wrath of the ancient Volturi due to a false allegation that starts up a vampire showdown to end them all.
  • 08:00 AM
  • [90 minutes]
  • 09:30 AM
  • [90 minutes]
  • 11:00 AM
  • [90 minutes]
  • 5.3
  • Bill Borgans, accomplished novelist and divorcé, is still...Read more obsessed with his ex-wife three years after their split. His precocious, collegiate daughter is getting ready to publish her first novel, while beating back the romantic entreaties of the all-too-earnest Louis (Logan Lerman). While maintaining a casual affair with a married neighbor, Borgans himself faces writers block and a distinct writers' malaise.
  • 12:30 PM
  • [30 minutes]
  • 5.9
  • 01:00 PM
  • [120 minutes]
  • 6.7
  • Theodore Twombly (Joaquin Phoenix) is a complex, soulful and...Read more lonely writer who has just come out of a relationship heartbroken. He gets involved in a friendship with an advanced operating system impersonating Samantha (Scarlett Johansson), which eventually turns into a romance.
  • 03:00 PM
  • [120 minutes]
  • 05:00 PM
  • [120 minutes]
Friday 25 May
  • 07:00 PM
  • [120 minutes]
  • 09:00 PM
  • [90 minutes]
  • 10:30 PM
  • [120 minutes]
  • 12:30 AM
  • [90 minutes]
  • 02:00 AM
  • [90 minutes]
  • 03:30 AM
  • [120 minutes]

Comments

Submit