FOX FAMILY MOVIES HD Channel

    • country:
    • United Arab Emirates
    • Category:
    • Movies
    • Frequencies:
    • [Horizontal Polarization]
Saturday 16 February
  • 03:45 PM
  • [165 minutes]
Sunday 17 February
  • 06:30 PM
  • [80 minutes]
  • 07:50 PM
  • [85 minutes]
  • 09:15 PM
  • [135 minutes]
  • 11:30 PM
  • [120 minutes]
  • 01:30 AM
  • [105 minutes]
  • 03:15 AM
  • [90 minutes]
  • 04:45 AM
  • [90 minutes]
  • 06:15 AM
  • [105 minutes]
  • 08:00 AM
  • [120 minutes]
  • 10:00 AM
  • [105 minutes]
  • 11:45 AM
  • [105 minutes]
  • 01:30 PM
  • [90 minutes]
  • 7.1
  • This picture is an adaptation of the famous Robin Hood...Read more legend. The film stars Russel Crowe and was directed by Ridley Scott. Robin Hood (Russel Crowe) and three soldiers are making their way back to England after their King, Richard the Lionheart was slain in battle. Whilst on their route they are ambushed by a group of knights. Upon repelling their assailants they take off with their armor. Robin Hood takes the sword of a dying Knight and promises him that he will return it to his father in Nottingham. In the ensuing events Robin Hood is betrayed by a Royal and retreats to Sherwood forest. Thus, the famous legend of Robin Hood and the Merry Men of Sherwood Forest begins.
  • 03:00 PM
  • [90 minutes]
  • 04:30 PM
  • [105 minutes]
  • 0
Monday 18 February
  • 06:15 PM
  • [90 minutes]
  • 7.1
  • This picture is an adaptation of the famous Robin Hood...Read more legend. The film stars Russel Crowe and was directed by Ridley Scott. Robin Hood (Russel Crowe) and three soldiers are making their way back to England after their King, Richard the Lionheart was slain in battle. Whilst on their route they are ambushed by a group of knights. Upon repelling their assailants they take off with their armor. Robin Hood takes the sword of a dying Knight and promises him that he will return it to his father in Nottingham. In the ensuing events Robin Hood is betrayed by a Royal and retreats to Sherwood forest. Thus, the famous legend of Robin Hood and the Merry Men of Sherwood Forest begins.
  • 07:45 PM
  • [105 minutes]
  • 0
  • 09:30 PM
  • [90 minutes]
  • 11:00 PM
  • [90 minutes]
  • 12:30 AM
  • [135 minutes]
  • 02:45 AM
  • [90 minutes]
  • 0
  • 04:15 AM
  • [120 minutes]
  • 06:15 AM
  • [105 minutes]
  • 08:00 AM
  • [90 minutes]
  • 09:30 AM
  • [90 minutes]
  • 11:00 AM
  • [90 minutes]

Comments

Submit